Wie ben ik

Momenten gaan voorbij, maar foto’s geven je herinneringen die altijd bij je blijven…profielfoto

Foto’s die dierbare herinneringen oproepen, waarmee jij al die bijzondere momenten opnieuw beleeft. Foto’s die je met trots aan de muur hangt of met liefde in een album verzamelt. Want foto’s heb je nooit genoeg… Wil jij zulke foto’s hebben?

Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik maak foto’s die er toe doen. Mijn specialisatie is het maken van zogenaamde ‘niet-geposeerde’ foto’s, oftewel Beloved fotografie. Dat is wat ik jou bied: een ontspannen fotoshoot, in een omgeving waarin jij je prettig voelt. Pas dan krijg je wat je hebben wilt, namelijk spontane foto’s, waar jij te zien bent precies zoals je bent.

Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor bruidsreportages, familieportretten en zwangerschapsfotografie. Na de geboorte kom ik graag nog een keer langs voor de mooiste natuurlijke new born foto’s.

Voor welk soort foto je ook kiest, op wat voor moment je in je leven staat, als ‘mensen-fotograaf’ help ik je graag bij het maken van onuitwisbare herinneringen. Mijn naam is Willemien en mijn passie is om de mens voor mijn lens op een zo goed mogelijke, natuurlijke en spontane manier te fotograferen. Pas als de klant blij is, ben ik dat ook!

Voel jij je aangesproken door mijn stijl? Bel of mail me vrijblijvend voor meer informatie.