Stephanie en Lars | 7 juli 2017

_F0A8169
huwelijk Nunspeet_F0A8181
huwelijk Nunspeet-Hierden_F0A8164

7-7-17 DE grote dag van Stephanie en Lars
Tijdens onze gesprekken was wel duidelijk dat zij heel erg naar deze dag uitkeken en wat werd er veel aan de voorbereiding gedaan!

’s Ochtends om 7 uur reed ik naar hun huis en daar waren de visagiste, de kapper, Stephanies moeder en haar beste vriendin al druk bezig. Tussendoor reed ik even naar het huis van Lars’ ouders waar Lars nog heel relaxed rond liep. Eerst moest zijn grote droom nog even afgeleverd worden – een witte Lamborghini – en kreeg hij instructies voor die dag.
Daarna was het tijd voor Lars om aan te kleden, dit werd gedaan door de eigenaar van de zaak waar hij zijn pak had gekocht.

Terug bij Stephanie was het bijna tijd om de jurk aan te doen en terwijl we nog boven waren hoorden we Lars al achter langs rijden.
Voor het moment van elkaar ontmoeten hadden ze gekozen om dit buiten te doen. Na elkaar bewonderd te hebben reden we naar de locatie waar we zouden beginnen met de foto’s.
We hadden heerlijk de tijd om relaxed de foto’s te maken en daarna reden we terug naar het huis van Lars’ ouders waar ook alle daggasten zich verzamelden.
In hun heerlijk grote tuin stond een tent,  de hele dag zou dan ook daar gevierd worden.
’s Middags om 16 uur trouwden Stephanie en Lars op het gemeentehuis van Harderwijk, iedereen in de drukke binnenstad kon ze gelukkig aan horen komen.
Nadat Stephanie door haar vader werd binnen gebracht kon de ceremonie beginnen en werd er eindelijk getrouwd!

Daarna ging iedereen terug naar de feestlocatie en werd het nog een lange en gezellige avond!

Lars en Stephanie, ik heb genoten van jullie mooie dag en vond het leuk deze vast te leggen.

 

_F0A7877
_F0A7881
_F0A7887

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.