Jacco en Lindsay 8 juni 2018

Wat was het heet begin juni!

Donderdagavond appten we nog over gaan we eerst binnen foto’s maken of eerst buiten en omdat we om 12 uur zouden beginnen met de shoot planden we eerst binnen omdat de zon om 12 uur zo hoog staat!

Vrijdagochtend word ik wakker en ik hoor regendruppels tikken op het raam! Maar niet getreurd, vast een buitje voor al dat stof van de laatste weken! Buienradar vindt dat ook en dus ga ik snel naar het huis van Jacco en Lindsay waar het al een gezellige drukte is. De visagiste, de kapper, familie en de voorbereidingen beginnen. Buienradar blijft vinden dat het droog wordt maar schuift het elke keer een uur op en in de stromende regen ga ik naar het ouderlijk huis van Jacco.
Ik tref daar een relaxte Jacco en ouders aan en in alle rust maakt ook hij zich klaar voor de grote dag.
In het gave Volkswagenbusje vertrekt Jacco naar hun huis om Lindsay te ontmoeten en nog steeds komt het nog met bakken uit de lucht.
Daarna volgt een emotionele first look bij de voordeur!

Omdat het blijft regenen vertrekken we zoals gepland naar Rookovens.com en niet omdat de zon om 12 uur op zijn hoogst staat ;-).


Tegen 13 uur lijkt het droog te zijn en vertrekken we snel naar de prachtige tuin die we op de planning hadden maar halverwege gaan mijn ruitenwissers al weer vanzelf heen en weer.
De thema kleur voor de dag was blauw en in die tuin staat een erg leuk blauw huisje waar we gelukkig wel “droog” een aantal foto’s kunnen maken.

Na de lunch vertrekken we naar Beachclub Nu in Elburg waar alle daggasten Jacco en Lindsay opwachten.
Bij binnenkomst van Jacco en Lindsay worden ze toegezongen door haar vader.
Neefje Levi mag de ringen brengen en de andere neefjes en nichtjes mogen de huwelijksvoltrekking bevestigen door een klap met de hamer te geven.

 

Hierna is het tijd voor felicitaties, taart en familiefoto’s.

Omdat Jacco jeugdtrainer is bij PEC Zwolle is ook zijn team aanwezig bij de receptie. Als we een foto willen maken bij het blauw witte Volkswagen busje blijkt deze niet meer te willen schakelen. Gelukkig zijn er genoeg mannen die even willen helpen duwen.
Daarna willen ze het busje ook nog wel even voor mij naar de parkeerplaats duwen omdat ik het zoooo jammer vind dat we tot nu toe geen foto’s hebben kunnen maken met het busje. Gelukkig willen Jacco en Lindsay nog wel weer even uitbreken op hun receptie en maken we toch nog foto’s met het busje.
Ook schieten we nog snel op het strandje voor Beachclub Nu een paar foto’s.

Daarna was het voor mij afgelopen.
Stiekem was ik een beetje teleurgesteld toen ik thuis kwam omdat we niet naar mijn favoriete tuin hadden kunnen gaan, er zijn daar zulke gave plekjes!!!
Maar wat werd ik blij toen ik eenmaal de foto’s ging bewerken! Wat zijn ze gaaf geworden binnen bij Rookovens.com, zóóo blij dat we deze locatie al geregeld hadden.

Jacco en Lindsay, tof dat ik bij jullie dag mocht zijn!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.